Deze site wordt 

gehost door:Voor mobiles: scroll down...

LEDEN ZZP WIJCHEN

Fenny van de Bovenkamp:   Vita-Health

Wilt u een gezondere levensstijl? Werken aan uw gezondheid, afvallen door gezonde voeding, sporten en bewegen? Uw leven meer in balans? Als professioneel Vitaal Coach ondersteun en begeleid ik u graag bij het vinden van die balans, zodat u vitaler bent om nog meer te genieten van wat het leven te bieden heeft!

Dit doe ik met behulp van drie pijlers die belangrijk zijn voor een energiek, krachtig en gezond leven:

Deze vakgebieden zijn divers maar in mijn optiek onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze overlappen elkaar en vullen elkaar aan. Vitaliteit hangt nauw samen met uw eetgewoonten, aan welke vorm van beweging u doet en uw persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing.

De passie voor gezonde voeding was er al heel vroeg en is in de loop van de jaren nog veel meer ontwikkeld. Zelf geniet ik met volle teugen van hardlopen, wielrennen, zwemmen, krachttraining en wandelen in de bossen. Zowel fysiek als mentaal voel ik mij er heerlijk bij om regelmatig te sporten. Ik vind het heel mooi om mensen te begeleiden en ondersteunen in positieve veranderingen in hun gedachten gang en daardoor een positieve verandering in hun leefstijl te zien plaatsvinden.

Om mijn werk optimaal te kunnen uitvoeren heb ik de volgende opleidingen gevolgd:

  • Voedingscoach                                  (BGN accreditatie)
  • Functional Personal Trainer         (NASM accreditatie)
  • Lifestyle Coach                            (NOBCO accreditatie)

Met veel plezier werk ik in mijn eigen praktijk met particulieren en ik vind het heel mooi dat ik ook in het bedrijfsleven actief mag zijn!

Hoe ga ik te werk?

Een persoonlijke aanpak staat bij mij voorop. Geen routine, maar maatwerk want een ieder is uniek en verdient daarom ook zo’n aanpak!

Veerkrachtige, positieve en gemotiveerde medewerkers, dat wil toch elke ondernemer! Op een positieve, functionele en inspirerende wijze werk ik met u en uw medewerkers aan een gezondere leefstijl die bijdraagt aan een hogere productiviteit, minder ziekteverzuim, meer werkplezier én meer energie.


Stap voor stap naar een vitale organisatie!

Fenny van de Bovenkamp

www.vita-health.nl
Fenny@vita-health.nl
gsm: +31 (0)6 144 072 72